Ianuarie, 2023

sâmbătă28Ianuarie8:00 PM10:00 PMConcert Corina Sîrghi & Lucas Contreras8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,Lăutărească

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Corina Sîrghi – voce
Lucas Contreras – ghitară
Cîntece știute sau neștiute de lume, cîntece românești sau italienești, poate chiar și englezești, de folclor, de jazz, românesc și el, sau unele ce nu pot fi încadrate în vreun gen. Să-i zicem o călătorie aproape nostalgică cu glasuri readuse la viață care îndeamnă la un pahar cu vin și voie bună, căci așa stă cel mai bine omului. 

Locuri limitate

Preț bilete:

– 70 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 28 Ianuarie 20:00 - Sâmbătă 28 Ianuarie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120