Ianuarie, 2020

duminică26Ianuarie8:00 PM9:15 PMColibri8:00 PM - 9:15 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Teatru8 Locuri ocupate27 Locuri rămase

Detalii eveniment

Doctor’s Studio si Teatrul LUNI prezintă:

COLIBRI
de Garret Jon Groenveld

cu: Daniel Popa și Irina Margareta Nistor

traducerea: Laurențiu Bănescu și Daniel Popa
regia și scenografia: Daniel Popa
producția: Doctor’s Studio

“Dar ce face Irina Margareta Nistor într-un spectacol de teatru? Ce să facă, vorbește: răsunînd de undeva, din necunoscut, faimoasa voce fără trup de pe casetele VHS ale anilor 1980 capătă acum funcția unui Big Brother fără nume și identitate, care urmărește și păzește totul de-aproape; nimic nu putea fi mai potrivit decît cadența cunoscută a dnei Nistor.
(…)
Colibri e un filigran de spectacol, care înlocuiește ritmul cotidianului cu unul diferit, cu cîteva note mai jos și cu o putere unică de acumulare a informației scenice și a emoției – e ceea ce știe și poate să facă Daniel Popa, așa cum puțini actori, doar cei foarte buni, știu să facă, singuri cu ei înșiși.” (
IULIA POPOVICI, Observator Cultural)

premiera: 29 noiembrie 2017, în cadrul aniversării ”Teatrul LUNI / 20 de ani

*Nerecomandat copiilor sub 10 ani.

– – –
intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pe Bilet.ro [achiziționarea biletului în avans presupune automat și rezervarea locului]
– 35 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 26 Ianuarie 20:00 - Duminică 26 Ianuarie 21:15

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120