Mai, 2022

sâmbătă07Mai7:00 PM9:00 PMCALUL TROIAN | concert de muzică liber improvizatăUnderGreen7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Improvised

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

CALUL TROIAN/ concert de muzică liber improvizată

Călin Torsan – instrumente de suflat
Marina Pîngulescu – vioară
Sian Brie – ghitară
Juan-Carlos Negretti – baterie

La Calul Troian, la Calul Troian și vinu-i dulce, și vinu-i dulce. Aș sta și-un an și nu m-aș mai duce. Bun… Dar vinul e dulce și în Green Hours! În plus, concertul nostru va dura cu puțin mai mult de-o oră. În timpul rămas, deci în aproape 12 luni, vă puteți face liniștiți toate treburile.

Locuri limitate

Preț bilete:

– 60 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 7 Mai 19:00 - Sâmbătă 7 Mai 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120