Noiembrie, 2022

miercuri16Noiembrie8:00 PM10:00 PMBluescore8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Blues

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
BLUESCORE

Hanno Hofer – ghitară, voce
Raul Kusak – orgă Hammond
Liviu Pop – baterie

Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, Liviu Pop. Un trio dinamic al cărui repertoriu este compus în majoritate din piese clasice de muzică blues și soul, dar care propune incursiuni și în alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atît ca textură sonoră cît și ca stare.

Experiența acumulată în Statele Unite de către LIVIU POP prin colaborări cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Bobby Rush, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Bruce Katz, Studebaker John.. și mulți alții, ”justifică” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

HANNO HOFER, ghitaristul și vocalistul grupului, aduce o naturalețe de interpretare dobîndită prin studierea atentă a stilului de blues. În același timp, el propune și aventuri ghitaristice în afara idiomului de blues, care dau personalitate trio-ului. Hanno este și component al cunoscutului grup Nightlosers, alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Unicitatea acestui trio este dată de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemînarea, lejeritatea, dinamica și totodată sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește să stăpînească acest complex instrument, fac ca acest proiect sa ofere o experiență sonoră deosebită și din punct de vedere al instrumentației.


Locuri limitate

Preț bilete:

– 60 de lei în avans – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
SAU
– 70 de lei  – la intrare

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 16 Noiembrie 20:00 - Miercuri 16 Noiembrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120