Iunie, 2021

marți29Iunie7:00 PM9:00 PMBluescore7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Concerte:Blues

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
BLUESCORE
Hanno Hofer – ghitară, voce
Raul Kusak – Hammond organ
Liviu Pop – baterie
Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, Liviu Pop. Un trio dinamic al cărui repertoriu este compus în majoritate din piese clasice de muzica blues și soul dar care propune incursiuni și în alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atît ca textură sonoră cît și ca stare.
Experiența acumulată în Statele Unite de catre LIVIU POP, prin colaborări cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Bruce Katz, Studebaker John, Ruben Wilson, Mighty Sam McClain, Chris Tofield, Murali Coryell, Slam Allen, Kal David și mulți alții, ”justifică” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist.
HANNO HOFER este ghitaristul și vocalistul grupului care aduce o naturalețe de interpretare dobîndită prin studierea atentă a stilului blues.
În același timp, el propune și aventuri ghitaristice în afara idiomului de blues, care dau personalitate trio-ului.
Hanno este și component al cunoscutului grup Nightlosers, alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.
Unicitatea acestui trio este dată de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemînarea, lejeritatea, dinamica și totodată sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește sa stăpînească acest complex instrument, fac ca proiectul să ofere o experiență sonoră deosebită și dpdv al instrumentației.
– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
Preț bilete:
– 50 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 29 Iunie 19:00 - Marți 29 Iunie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120