Septembrie, 2019

duminică29Septembrie3:00 PM4:15 PMAșteptînd să treacă viața...Perform-dance3:00 PM - 4:15 PM Spectacole:Dans,Performance,Teatru6 Locuri ocupate24 Locuri rămase

Detalii eveniment

Teatrul LUNI prezintă:

Așteptînd să treacă viața…
[En attendant que la vie passe…
adaptare după “Metamorfoza”, de Franz Kafka

concept: Silvia Cîrcu
cu: Maude Bouhenic, Marilena Ivan, Marilena Netzker, Ana Squillace, Violaine Bougy

sound design: Antoine de Rovigo
lumini & decor: Alex Boittin și Raphael Bertomeu
producția: Compagnie DESIDÉRATÉ – France

” Refuzul de a ne integra în spiritul vremurilor, de a ne supune normelor. Este acest lucru posibil? ”

„Așteptînd să treacă viața…” are ca punct de plecare „Metamorfoza” lui Franz Kafka – un angajat afectat de sindromul Burnout trăiește cu părinții și sora lui, fără a găsi o cale de a ieși din starea de nefericire. Într-o dimineață se trezește avînd corpul unei insecte. Șeful lui vine să-l verifice acasă.
De rușine, familia sa îl încuie în cameră, apoi îl neglijează pînă în punctul în care acesta efectiv dispare.
Prin intermediul corpului, gesturilor și al dansului, sunetului și luminii, spectatorii se confruntă cu absurditatea de a exista într-un mediu profund capitalist, unde totul funcționează în termeni de rentabilitate și unde compromisurile încearcă să înăbușească dorința de a trăi.
Pe măsură ce povestea se derulează, un sentiment de autodepreciere apare, iar rîsul devine o modalitate de a accepta lumea în care trăim.

Limită de vîrstă: 14+

intrare:
– 25 de lei, achitat online, pe Bilet.ro (începînd din 21.09) sau la sediul Green Hours
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 29 Septembrie 15:00 - Duminică 29 Septembrie 16:15