Septembrie, 2018

duminică09Septembrie7:30 PM9:45 PMAida Și Noi aduce dans și iubire la toți intelectualii7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:World Music26 Locuri ocupate74 Locuri rămase

Detalii eveniment

Aida Și Noi aduce dans și iubire la toți intelectualii

Ce toamnă minunată. În grădină la Green, intelectuali fini culeg roadele muncii lor și se bucură de razele blânde ale soarelui care le mângâie ego-ul mare și copt. Doamne, ce frumos!

Însă această imagine idilică e pe cale să fie perturbată definitiv de agenții provocatori Aida Și Noi. Mai funky decât Prince, mai experimentali decât Zappa și mai liberi decât Liberace, aceștia vin la Green cu o misiune divină: Dans și Iubire fără număr la toți intelectualii!

La voce și prezență, celebra Aida Aisha Amira Aydana Adnana Salome Fatima Aziza Jamila Khadija Sosic, multiplă campioană balcanică la patinaj artistic, campioană olimpică la dans tematic, președinte al asociației medicilor stomatologi din Tijuana, consilier personal al lui Oprah și Michelle Obama.

Feat. fermecătorul ILIESCU la chitară – epitomul eleganței, expresia superioară a rafinamentului comportamental și vestimentar, celălalt nume pentru noblețe stilistică, omul pentru care dansul expresiv nu mai are secrete, omul pentru care Dolce s-a certat cu Gabbana.

La saxofon Don Luis Angel Palomino Tuero din Havana, Cuba, despre care se spune că atunci când era mic a venit la el acasă chiar marele Che Guevara, care i-a dat o palmă după ceafă și l-a învățat să joace table.

Împreună cu puternicul Winnetou Papadopoulos la bas, fost badigard al mai multor dictatori celebri, fost solist al ansamblului artistic Chippendales, fost actor în rolul Chewbacca, fost duhovnic al lui Harvey Weinstein.

Și cu Aristides Orlando Panaitescu Alegria la tobe, fost membru ABBA și AC/DC, fost campion de tenis al Uruguayului, fost învingător al lui Federer într-un meci oficial organizat de Primăria Sector 2 în Parcul Circului.

Împreună într-un show eclectic cu Glam Disco, Psychedelia, Gypsy, Funk, Drum’n’bass, Balkan, Urban Folk, Rockabilly, Tango – și orice-o mai ieși pe moment din Dans și Iubire fără număr.


intrare:
– 30 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 40 lei – achitat în ziua evenimentului
(redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezervlagreen@gmail.com)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

Ora

Duminică 9 Septembrie 19:30 - Duminică 9 Septembrie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120