August, 2021

marți24August7:00 PM9:00 PMMichael Acker & Albert TajtiPatience7:00 PM - 9:00 PM Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
 
Patience
Michael Acker / Albert Tajti
 
Michael Acker – bas
Albert Tajti – pian

Mik și Albi se cunosc și cîntă împreună de o treime de viață. Cam așa sună și muzica lor.
Pentru cei care vor să fie martorii unei conversații muzicale organice precum unui biotop autosustenabil le recomandăm să nu rateze această reîntîlnire sub NICIO FORMĂ!
Patience reprezintă suma compoziţiilor personale ale celor doi muzicieni, cît și piesele lor preferate din repertoriul terestru pe care şi-au lăsat amprenta, surprinzînd totodată pasiunea acestora pentru inovaţie şi improvizaţie.

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:
– 30 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 24 August 19:00 - Marți 24 August 21:00