Iulie, 2021

joi29Iulie7:00 PM9:00 PMA-C Leonte & The BASHJAM CIRCLE #27:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Concerte:Jazz

Detalii eveniment

 
JAM Circle prezintă @ Green Hours:

A-C Leonte & The BASH

A-C își continuă aventura sonoră alături de colaboratorii ei constanți, Tavi Scurtu (baterie), Albert Tajti (clape, bass synth) și Alex Arcuș (saxofon, flaut, bass synth),
trecînd peste orice regulă și categorisire, pentru că muzica prezentului nu trăiește decît prin inovație și are ca singură condiție starea de libertate. Dincolo de
melanjul dens în care se contopesc fără urmă de sudură explorările infinitului electronic și respirația organico-acustică, muzica dezvăluie atît  în conștiința muzicienilor, cît și în cea a ascultătorilor, ideea de transcendență, de relaționare cu
ceea ce este mai presus și dincolo de starea de spirit necesară pentru simpla supraviețuire în lumea materială.

Un nou proiect de jazz și performance revitalizează scena culturală carantinată a României. Artiștii din Jam Circle vin cu aer proaspăt în plămâni și te invită să vibrezi pe muzici originale regrupate în vremuri neobișnuite, după ce, de-a lungul timpului, au împărțit scena cu muzicieni de renume mondial precum Chick Corea, Robert Glasper, Dianne Reeves, Jan Garbarek sau Antonio Sanchez.

The Jam Community este un grup de prieteni și muzicieni cărora le place să se joace, să improvizeze și să exploreze noi teritorii sonore. Muzică africană, blues, jazz, soul, funk, rock, dub, disco, hip hop, drum and bass, nu jazz — ei nu refuză nicio sursă de inspirație, niciun pretext pentru a interacționa neîngrădit, dând cu share la experiențe eliberatoare ale realului.

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
Preț bilete:
– 50 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 29 Iulie 19:00 - Joi 29 Iulie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120