Octombrie, 2018

sâmbătă27Octombrie8:00 PM10:00 PMA-C Leonte . Reveries8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz29 Locuri ocupate31 Locuri rămase

Detalii eveniment

A-C Leonte
”Reveries”

jazz / psihedelic / electro

A-C Leonte – voce, vioară & fx
Albert Tajti – claviaturi
Alex Arcus – saxofon alto & fx
Michael Acker – bas
Tavi Scurtu – baterie, samplere & fx

Sub genericul de ”reveries” sînt prezentate o serie de compoziții menite să contureze o stare de visare lucidă, aceasta reprezentînd nu doar o încercare de evadare, ci mai degrabă de a invoca, atît în conștiința muzicienilor, cît și în cea a ascultătorilor, ideea de transcendență, de relaționare cu ceea ce este mai presus și dincolo de starea de spirit necesară pentru simpla supraviețuire în lumea materială.

A-C Leonte este considerată la ora actuală una dintre cele mai bune voci feminine, reprezentînd atît scena de jazz românească, cît și zona muzicală underground în care s-a impus prin recentul său album Angel minus Wings. A lansat în 2014 albumul său de debut intitulat Secret Lover, care este primul album de autor creat de o vocalistă de jazz din România. A traversat o varietate de experiențe muzicale care au contribuit la evoluția sa ca artist și ca muzician: de la cîntatul la vioară în orchestră, muzică de cameră sau trupe de rock, la propriul cvintet de jazz (Ana-Cristina Leonte Quintet/ Javra – alături de pianistul Albert Tajti, toboșarul Tavi Scurtu, saxofonistul Alex Munte și basistul Michael Acker) sau colaborarea cu cei mai importanți artiști ai jazzului românesc și internațional (Mircea Tiberian, John Betsch, Chris Dahlgren, Juhász Gábor, Cristian Soleanu, George Dumitriu, Alexandru Arcus, Ciprian Pop, etc), de la cîntatul într-un grup accapella (Blue Noise, Jazzappella), la primele explorări electronice alături de artiști ca Electric Brother.


intrare:
– 25 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 35 lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

Ora

Sâmbătă 27 Octombrie 20:00 - Sâmbătă 27 Octombrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120