новые флеш игры.
Шаблоны Joomla здесь.

Teatrul LUNI (primul café-teatru din România) a luat fiinţă în 1997, în locaţia clubului Green Hours 22 jazz-café din Calea Victoriei 120.

Sute de de artişti au performat în miile de reprezentaţii ce au avut loc la sediu sau în numeroasele festivaluri şi alte manifestări teatrale din ţară şi din străinatate la care am fost invitaţi.

Serile de teatru de la Green Hours 22 jazz-cafe - Teatrul LUNI - au reunit și reunesc nume de prestigiu ale scenei românești - Maia Morgenstern, Coca Bloos, Andreea Bibiri, Florin Piersic jr, Marius Stănescu, Daniel "Doctoru" Popa, Dorina Chiriac, Mihaela Rădescu, Constantin "Tîcă" Cojocaru, Dragoș Bucur, Dorina Crișan Rusu, Dorin Andone etc. - în spectacole (mai ales off-off Broadway), lucrate de tineri regizori, scenografi și dramaturgi dintre cei mai valoroși (Ana Mărgineanu, Radu Afrim, Theodora Herghelegiu, Peca Ștefan, Alina Herescu, Ina Isbașescu, Lia Bugnar, Gianina Cărbunariu,
Cinty Ionescu) dar si de "consacrați" în domeniu, precum: Alexandru Dabija, Dragos Buhagiar, Lia Manțoc, Alexandru Tocilescu, Florin Fieroiu etc.

Spectacolele de la la Green Hours şi-au cîştigat de-a lungul anilor un auditoriu din ce în ce mai numeros şi un impact pe măsură în mass media, atrăgînd totodată colaborarea a din ce în ce mai mulţi tineri artişti ai scenei. Dintre aceştia, nu puţini au debutat sau/şi au confirmat în spaţiul şi în acelaşi timp atmosfera neconvenţionale ale clubului.
Artişti „ ai săi", (Ana Mărgineanu, Andreea Bibiri, Florin Piersic jr.) au fost nominalizaţi în trei rînduri la Gala UNITER pentru spectacole sau roluri întîmplate aici. De altfel, Piersic Jr. a şi cîştigat în 2003, Premiul UNITER pentru Cel Mai Bun Actor, pentru rolul din "Sex, Drugs, Rock & Roll", de Eric Bogosian, produs la Green Hours.

Împreună cu Teatrul ACT, Teatrul LUNI a fost coorganizator al primelor 2 ediţii ale Festivalului Independent de Teatru FIT, al INDEPENDENT OFF" (2000) şi „UNDERGREENACT" (2001), precum şi producător unic al celei de a treia ediţii: „LUNI" (2003).

Între septembrie 2003 şi septembrie 2004, Teatrul LUNI de la Green Hours a iniţiat programul Teatru de Consum (9 regizori, 9 premiere, 90 de reprezentaţii). 
Teatru de Consum a avut un răsunet aproape nescontat, atît in rîndul tinerilor artişti şi al mass-media cît mai ales (ceea ce e de altfel şi cel mai important), în rîndul publicului.

Teatrul LUNI de la Green Hours este deţinător al Premiului de Excelenţă pe anul 2004, acordat de Senatul UNITER la Gala Premiilor UNITER - 2005.

Alte premii dintre cele mai importante:

-1999: Marele Premiu pentru „AZI MĂ...UBU" după Jarry precum şi Premiul Special de Interpretare (Coca Bloos) la Festivalul HUMORROR.

-2001 şi 2002: Premiul GALEI Tînărului Actor - secţiunea Grup pt. „Zi ca-i bine" de Wil Calhoun, regia Florin Piersic jr. si „DEŞEURI" (după Teatru Descompus de Vişniec), regia Ana Mărgineanu.

-2003: ION-ul de AUR - Chişinău, Festivalul unui Actor, tot cu „SEX, DRUGS, ..."

-2003: Premiul pentru Creaţie în Teatrul Independent - acordat de Ministerul Culturii

-2004: Project- Fringe AWARD - la ESB Dublin Fringe Festival, pentru spectacolele „Aici Nu Se Simte" si „Oase Pentru Otto", de Lia Bugnar, regizate de Alexandru Dabija, respectiv de Lia Bugnar (prezentate în limba engleză)

-2004: Titlul de Cel Mai Important Eveniment Teatral Independent al Anului 2004, acordat - pentru programul Teatru de Consum - de către CIAC şi Fundaţia TOACA

-2006: BEST PLAY - Relationship Drama acordat la LONDON FRINGE REPORT AWARDS producţiei Teatrului LUNI , ”The Sunshine Play” de Peca Ştefan - participantă în 2005 la Dublin Fringe Festival

-2011:
FringeNYC 2011 Overall Excellence Award in Video Design: Cinty Ionescu

- 2015:
Premiul Juriului - FNTI: "Un grup. O cauza. Un ideal", acordat spectacolului "RADIKAL"

- 2017: Premiul Pentru Scenografie -  UNDERCLOUD pentru spectacolul ”Înaintea erei noastre”

- 2017: Premiul Juriului UNDERCLOUD pentru spectacolele ”Înaintea erei noastre” și ”Homo Americanus”

 

Teatrul LUNI este un teatru independent, auto-finanţîndu-se din activitatea comercială a clubului Green Hours 22 jazz-cafe. Nu beneficiaza de finanţări de niciun fel, în afara unor "grant-uri" obţinute în urma aplicaţiilor pentru a participa la manifestări la care este invitat in străinatate.


Director Executiv al Teatrului LUNI: Voicu Rădescu


SPECIAL:

Intrarea publicului se face începînd cu 45 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată locurile rezervate dar neocupate pîna atunci se pierd şi sunt oferite doritorilor fără rezervări.

Evenimentele artistice încep efectiv, la Green, cu 15 - 30 minute după ora anunţată pentru ca publicul să îşi poată comanda la bar ceea ce doreşte.

Vă rugăm ca pe timpul spectacolului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

 

лимузин на свадьбу.
Компания Сансити