Aprilie, 2019

sâmbătă20Aprilie8:00 PM10:00 PM#YCCMD8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz7 Locuri ocupate43 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
 
#YCCMD
 
Mihnea Crăciunescu – voce & ghitară
 
”Muzica mea e un mix între folk și ceea ce mă inspiră din jur: ce ascult, simt sau îmi imaginez.”
Mihnea Crăciunescu
 
“Long play-ul de debut al lui Mihnea Crăciunescu este unul sensibil, fără să fie depresiv, dar în aceleași timp brutal, fără să apeleze în exces la distorsul de ghitară. Felul în care #YCCMD a conjugat și mixat stilistica sonoră – de la indie-folk și synth la accente de world music și blues – cu pasajele vocale în registre multiple (de la șoaptă timbrată și falsetto, până la voci răstite), îl transformă într-un exemplu (fericit sau nefericit) de eficiență muzicală.”
Bogdan Serban – Radio Guerrilla
 
intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
 
rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 20 Aprilie 20:00 - Sâmbătă 20 Aprilie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120