Iulie, 2019

joi25Iulie7:30 PM9:45 PMTrei de jazz7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz11 Locuri ocupate49 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Trei de jazz

Ana Dubyk – voce
Teodora Spînu – voce
Lucas Contreras – ghitară
Formula a luat naștere în vara anului 2018, cu ocazia festivalului Filmul de Piatra (Piatra Neamț). Background-ul muzical și cultural diferit al fiecărui component al trupei creează o lume eclectică, plină de spontaneitate.
Cei trei ne vor încînta cu o parte din compozițiile Anei Dubyk și cîteva aranjamente ale unor standarde preferate ale muzicienilor.


intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, online, pe Bilet.ro
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 25 Iulie 19:30 - Joi 25 Iulie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120