Octombrie, 2019

duminică06Octombrie8:00 PM10:00 PMTajti / Acker / Matei8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz8 Locuri ocupate52 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
 
Tajti / Acker / Matei
 
concert în premieră mondială
 
Albert Tajti – pian
Michael Acker – bas
Gabi Matei – baterie
 
Gabi Matei, Michael Acker și Albert Tajti au cîntat împreună în multe dintre proiectele prezente pe scena de jazz românească, iar acum au hotarît să își creeze propriul proiect, bazat pe improvizație și standarde de jazz abordate într-o manieră personală.


intrare:
– 20 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 6 Octombrie 20:00 - Duminică 6 Octombrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120