August, 2023

joi10August7:00 PM9:00 PMȘtefan Stoianovici Trio. PolaritiesGreen Garden7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Blues

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Ștefan Stoianovici Trio. Polarities

Ștefan Stoianovici – pian, compoziții
Dimitrie Milea – bas
Alexandru Badea – baterie
Ștefan Stoianovici Trio are ca ideal estetic o muzică elevată, dar accesibilă. 
Improvizație și organizare, tradiție și inovație.
”Un grup bine articulat muzicalmente, toate compozițiile aparținându-i liderului Stoianovici și fiind interpretate cu claritate și coeziune rar întâlnite la muzicieni atât de tineri. (Virgil Mihaiu – România Literară)

Preț bilete:
– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 10 August 19:00 - Joi 10 August 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120