Iunie, 2018

joi14Iunie7:30 PM9:45 PMSorin Zlat Trio (RO/IT/UK)7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz10 Locuri ocupate90 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Sorin Zlat Trio

Sorin Zlat – pian
Mikelle Montolli – contrabas
Andy Trim – baterie

Compoziții originale de pe albumul “Endurance”, standarde de jazz reorchestrate în manieră proprie și lucrări noi ce vor apărea pe urmatorul disc al trio-ului, “The Land of Dreams”.
Prin această fuziune de stiluri, grupul a cîștigat recunoșterea publicului de jazz din România și din străinătate, bucurîndu-se de numeroase concerte pe scenele unor cluburi celebre, precum: Vortex, Pizza Express, Ronnie’s Scott, Kings Place din Londra, Nardis din Istanbul, Jazz Cafe din Montreux, B-flat din Berlin, dar și la festivaluri dintre care amintim: Montreux Jazz Festival, Jacksonville Jazz Festival, Monaco Jazz etc.
De-a lungul timpului, Sorin Zlat a cîntat pe aceeași scenă alături de nume mari ale jazzului: Lee Ritenour, Ravi Coltrane, Brandford Marsallis, Joey Calderazzo, Tito Puente și Jeff Ballard.
În data de 28 mai 2017, Sorin a fost invitat ca headliner la festivalul din S.U.A “Jacksonville Jazz Festival” să concerteze în aceeași seară și pe aceeași scenă alături de Chick Corea Trio, Joey Alexander Trio și The Commodores.

intrare:
– 25 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 35 lei – achitat în ziua evenimentului
(redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezervlagreen@gmail.com)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

Ora

Joi 14 Iunie 19:30 - Joi 14 Iunie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120