Iulie, 2019

luni15Iulie7:30 PM9:45 PMSorin Zlat QuartetThe Land of Dreams7:30 PM - 9:45 PM Concerte:Jazz20 Locuri ocupate30 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:
Sorin Zlat Quartet
feat. special guests from New York & Spain
“The Land of Dreams”
Gianni Gagliardi (ES) – saxofon
Sorin Zlat (RO) – pian
Gianluca Renzi (NYC) – contrabas
Laurențiu Ștefan (RO) – baterie
Un grup internațional de 4 excelenți  muzicieni, au pregătit pentru turneul românesc un repertoriu original și diversificat.
Cuprinzînd stiluri ce oscilează de la cool jazz, la post-bop, latin sau avant-garde, proiectul propus este o mărturie a universalității muzicii, cei patru artiști provenind din generații și școli de gîndire diferite, fiind însă uniți de limba comună a jazzului.
Concertul “The Land of Dreams” va cuprinde compoziții originale de pe albumul ”Endurance”, lansat de Sorin Zlat 2015, precum și creații noi ce vor fi incluse pe următorul album al apreciatului pianist român, de asemenea compoziții semnate de saxofonistul Gianni Gagliardi și contrabasistul Gianluca Renzi.


intrare:
_ 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro
_ 40 de lei – achitat în ziua evenimentului

++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Luni 15 Iulie 19:30 - Luni 15 Iulie 21:45