Februarie, 2019

sâmbătă23Februarie8:00 PM10:00 PMSorin Romanescu . Sole8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz29 Locuri ocupate31 Locuri rămase

Detalii eveniment

Sole

Sorin Romanescu – ghitară

compoziții originale, improvizații, standarde de jazz rearanjate

În limba Esperanto (n.e. ”Limba Internațională” / ”O persoană plină de speranță”), Sole înseamnă singur.
Sorin Romanescu, unul dintre cei mai apreciați muzicieni de pe scena românească de jazz, ne îmbie la un recital de ghitară extrem de special. O aventură muzicală în care Sorin poate fi echivalentul lui Don Quijote, iar ghitara sa, Sancho. Sperînd că v-am stîrnit interesul și curiozitatea, vă așteptăm cu plăcere, în ajun de Dragobete, la concertul Sole.


intrare:
– 25 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 35 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 23 Februarie 20:00 - Sâmbătă 23 Februarie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120