Octombrie, 2020

miercuri14Octombrie7:30 PM9:30 PMSONOTERRA Ensemble. 'Saxophone Mantras'7:30 PM - 9:30 PM Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

SONOTERRA Ensemble
‘Saxophone Mantras’

La cererea publicului, Green Hours și Cătălin Milea prezintă din nou concertul extraordinar ‘Saxophone Mantras’, pe 14 octombrie, în magica grădină din Calea Victoriei 120.

SONOTERRA ENSEMBLE, unit de saxofonistul Cătălin Milea cu scopul de a susține acestă muzică de compoziții proprii și improvizație, reușește să creeze contexte sonore generoase, culori variate, forță și îi are în componența sa pe Cătălin Milea – saxofoane (sopranino, sopran, tenor, bariton) clarinet bas, dijderidu, duduk, flaut, double ocarina, boluri tibetane, gong-uri, Gabriel Bălașa pantam și percuții, Avadhut Kasinadhuni – tabla indiană și vioară, Bogdan Tănase – ghitară și efecte, Tavi Scurtu – baterie, instrumente de percuție, efecte, Florian Nicolau – contrabas.

Este o muzică compusă de Milea, cu momente serene, de introspecție, de vertigo, mișcare, sound healing, meditație, care impresionează prin ritm, groove și timbralități rafinate. Artistul a înregistrat albumele ‘Re-Bop Unit featuring Dick Oatts’ cu participarea unuia dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai genului din New York, ‘Something for Now’ înregistrat alături de trio-ul de muzică improvizată RAM (Rodriguez/Aksunger/Milea), ‘Evocative’ alaturi de ghitaristul Dan Mitrofan. Cătălin Milea poate fi vazut alaturi de Sorin Zlat Quartet, Bigband-ul Radio, Ubuntu People, Bucharest Jazz Orchestra, The Jam Community sau alte proiecte, ca invitat. Mai multe despre el pe www.catalinmilea.com

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.
În caz de vreme neprielnică, cum nu ne vom putea retrage în UnderGreen, concertul va fi amînat pentru a doua zi – 26 august!

Preț bilete:
– 60 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 70 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 14 Octombrie 19:30 - Miercuri 14 Octombrie 21:30