Februarie, 2020

vineri07Februarie8:00 PM10:30 PMSongs For Lovers | Cosmic 4tet8:00 PM - 10:30 PM Concerte:Jazz6 Locuri ocupate39 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Songs For Lovers | Cosmic 4tet

Cătălina Beța – voce
Albert Tajti – pian
Florian Nicolau – bas
Gabi Matei – tobe

O invitație la jazz – un univers muzical pe cît de discret și elegant, pe atît de fecund. O evadare blîndă în interior. O introspecție sonoră de iarnă care mîngîie și vindecă gînduri nerostite, ascunse sub învelișuri înmărmurite în înghețare, proiectînd fante de lumină peste așteptarea renăscătoare a primăverii.
Cătălina Beța explorează organic, cu finețe și simplitate, acest univers sonor împreună cu Albert Tajti, pianist de jazz, aranjor și compozitor de prim rang.
Colaborarea celor doi s-a cristalizat de-a lungul timpului într-o colaborare pură, sinceră, vibrantă. Celor doi li se alătură foarte-talentații Gabi Matei la tobe (care nu e la prima “abatere”, în această formulă) și tînărul muzician Florian Nicolau, la bas.

– – –

intrare:
– 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro
[achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 35 de lei – achitat în ziua evenimentului
++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 7 Februarie 20:00 - Vineri 7 Februarie 22:30