Noiembrie, 2022

sâmbătă26Noiembrie8:00 PM10:00 PMSketches Of The Other Side8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Sketches Of The Other Side

Ștefan Stoianovici – pian
Vlady Săteanu – contrabas
Bogdan Tabarca – baterie

”Un proiect ce pleacă de la premiza ‘The grass is always greener (on the other side)’ – imaginea creată de către fiecare dintre noi față de ce s-ar putea afla dincolo de bariera inaccesibilului.
În cazul nostru, ‘the other side’ se referă la drumul pavat de către legendele jazzului, la libertate, simbioză, măiestrie tehnică și sinceritate.
Deși nu există momente în care omul se oprește din străduința continuă spre autodepășire, prin intermediul improvizației putem simți, uneori, că judecata rațională ia o pauză și lasă loc fluxului muzical să curgă.
Cu acest proiect ne propunem să surprindem câteva astfel de momente, sau cel puțin să le încapsulăm potențialul în câteva teme originale ce vor servi drept rampă de lansare pentru muzicieni și public deopotrivă.” (Ștefan Stoianovici)

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

 

Ora

Sâmbătă 26 Noiembrie 20:00 - Sâmbătă 26 Noiembrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120