Mai, 2022

marți24Mai7:00 PM8:30 PMSendecki & Spiegel @ Institutul Francez7:00 PM - 8:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

24 mai, ora 19.00, Cinema Elvire Popesco

Sendecki & Spiegel
“Two In The Mirror”

Vladyslav Sendecki – pian
Jürgen Spiegel – baterie

Eveniment organizat de Goethe-Institut București, în parteneriat cu Green Hours jazz-café și Institutul Francez.

Albumul de debut al S&S “Two In The Mirror” (SKP 9143) arată, așa cum sugerează și numele, că doi muzicieni de jazz de profil înalt, al căror succes depășește cu mult granițele Germaniei, s-au întîlnit și au intrat într-un dialog interesant și neașteptat.

Vladyslav Sendecki este considerat unul dintre cei mai vioi și creativi pianiști de pe scena europeană de jazz. Süddeutsche Zeitung l-a numit un “maestru al emoțiilor care produce o virtuozitate muzicală captivantă”. Iar Village Voice îl consideră ”unul dintre cei mai importanți 5 pianiști de jazz din lume”. 

Jürgen Spiegel a fost forța ritmică motrice și pictorul sensibil al sunetului în Trio Tingvall, mai bine de 15 ani.
Spiegel și-a făcut un nume și ca producător pentru diverse proiecte muzicale și video.

Cel mai recent album al lui Sendecki și Spiegel, “Solace” (SKP 9153), se adresează publicului larg și este o consecință reconfortantă în vremuri de pandemie. Albumul prezintă o muzică care conectează și emoționează. Ca un caleidoscop de stări de spirit, sunetele contemplative cu groove-uri lounge reconfortează după experiența ultimilor 2 ani. 

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm 
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 24 Mai 19:00 - Marți 24 Mai 20:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120