Februarie, 2024

sâmbătă24Februarie8:00 PM10:00 PMThe Rite of LoveUnderGreen8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

The Rite of Love

Ioana-Teodora Spînu – voice
Albert Tajti – pian
Bogdan Tănase – ghitară

Inima mea e mare. La fel de mare ca o casă nelocuită de nimeni de ani de zile. Are multe camere cu uși care scârțâie atunci când le deschizi, ferestre prăfuite prin care intră lumina pe timpul zilei, iar noaptea se reflectă luna și nemărginitul tablou stelar. Are și o grădină mare în spate, plină de copaci și flori de primăvară. Desigur printre toate florile, regăsești și narcisele albe cu parfumul lor îmbătător. Câteodată mai vine și pisica vecinului să alerge fluturii care se așază pe flori, odihnindu-și aripile de atâta zbor sau să mai urmărească păsărelele care și-au făcut cuiburi prin copaci.
Știu sigur că în această casă Dumnezeu e prezent și a umplut spațiile acelea goale, a estompat ecoul, te-a făcut pe tine să te simți în siguranță în tot timpul pe care l-ai poposit acolo. Și mai știu că El a construit această casă cu grijă, iubire și răbdare. Așadar, te rog ca atunci când treci pragul acestei case, să te ștergi pe picioare înainte să intri. Te invit să asculți cum răsună muzica în toate încăperile ei.
(Ioana-Teodora Spînu)

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 24 Februarie 20:00 - Sâmbătă 24 Februarie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120