Martie, 2024

vineri15Martie8:00 PM10:00 PMRadu Vâlcu. Music From the 21st Century8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Tango,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Radu Vâlcu. Music From the 21st Century

Radu Vâlcu — ghitară

Ghitaristul, compozitorul și producătorul Radu Vâlcu va susține pentru prima dată un concert de ghitară clasică pe scena de la Green Hours, oferindu-vă un repertoriu dinamic și colorat al secolului 21.
După o impresionantă carieră ca solist, care a culminat în 2019 cu un concert memorabil în cadrul turneului european Eurostrings, desfășurat la Arvo Pärt Centre, Estonia, Radu Valcu și-a dedicat apoi energia și creativitatea proiectului său de jazz contemporan, Radu Vâlcu Quintet (RVQ). După două albume de studio, un EP înregistrat live la Sala Radio, două turnee naționale și apariții la cele mai prestigioase festivaluri din România, inclusiv Festivalul George Enescu, Radu Vâlcu va susține primul său concert solo de ghitară clasică din ultimii 4 ani.
Vă așteptăm cu drag!

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 15 Martie 20:00 - Vineri 15 Martie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120