Februarie, 2022

joi10Februarie7:00 PM9:00 PMPolarities7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Polarities

Ștefan Stoianovici – pian
Alexandru Marin – contrabas
Alex Badea – baterie

Conceptul “POLARITIES” al muzicianului de jazz Ștefan Stoianovici face trimitere la extremele tendințelor stilistice și expresive abordate, dar și la background-urile muzicale diverse ale membrilor ansamblului, ce au să fie reunite pentru prima oară într-o paletă de culori foarte interesantă și originală.
Este vorba de o muzică definită în mod special prin caracterul său organic, manifestat la nivelul limbajui și al procesului dezvoltator, însă menținut într-un context formal foarte atent controlat. Ne propunem, astfel, îmbinarea a două dimensiuni estetice complementare: cea a improvizației și cea a organizării.
Îngrădirea timbrală a ansamblului vine la pachet cu obligația muzicienilor de a explora extensiv posibilitățile instrumentelor, în vederea menținerii interesului muzical și al expresiei personale. Acest avânt al modernității rămâne, totuși, informat și suplimentat de tradiția jazzului și a muzicii occidentale în general.

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

!!! Avînd în vedere reglementările legale în vigoare desfășurarea activității cu publicul în cadrul Green Hours se face în următoarele condiții:
Este permis accesul publicului în sala de spectacol pînă la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care:
▪︎ sînt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
▪︎ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.
 
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 10 Februarie 19:00 - Joi 10 Februarie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120