Iunie, 2021

luni21Iunie7:00 PM9:00 PMPaolo Profeti & Sorin RomanescuConnections7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Paolo Profeti & Sorin Romanescu
“Connections”

Paolo Profeti – saxofoane și efx
Sorin Romanescu – ghitară moog și efx

Pentru cunoscătorii de jazz din România, niciunul din protagoniști nu are nevoie de prezentare.
Între cei doi, a fost „dragoste” la prima vedere acum 8 ani. De atunci, le place mult să cînte în duo, unde conexiunea lor muzicală profundă s-a concretizat și s-a dezvoltat – în acest duo a fost primul concert al lui Paolo în România. Au călătorit mult și au înregistrat două albume împreună: Paolo Profeti European Collective – “Waiting for Bucharest” și „Glide”.
În această după-amiază, drumul îi duce de la jazz standards, unde liniile melodice improvizatorice ale fiecăruia se întrepătrund într-un discurs comun, spre momente de respiro mai free și pînă la compoziții originale revizitate pentru această formulă.

– – –

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 8 spectatori).

Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:
– 50 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare.

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Luni 21 Iunie 19:00 - Luni 21 Iunie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120