Iunie, 2019

duminică02Iunie7:30 PM9:45 PMPankovits Nikolett Szextett & Boncz Ádám7:30 PM - 9:45 PM Concerte:Jazz,Poezie4 Locuri ocupate96 Locuri rămase

Detalii eveniment

Balassi Institute & Green Hours prezintă:

Pankovits Nikolett Szextett & Boncz Ádá

Pankovits Nikolett – voce

Juan Herrera – ghitară

Josh Deutch – trompetă

Manuel Koch – pian

Franco Pinna – percuţie

José Rodriquez Platiau – contrabas

Boncz Adam – actor

Pankovits Nikolett trăieşte la New York din 2010.  Cu doi ani în urmă, a debutat cu primul album în nume propriu: MAGIA. Discul cuprinde vechi şlagăre maghiare, muzică tradiţională maghiară şi standarde americane combinate cu ritmuri latino.

În 2018 a susţinut un turneu în Europa cu programul Sad but True. În acest context, trupei i se alătură actorul maghiar newyorkez Boncz Ádám, care recită poezii din literatura maghiară clasică şi contemporană. 

Spectacolul a debutat cu succes şi în New York la reputatul Blue Note, Club Bonafide şi pe scena Rockwood Music Hall. 

 

SAD BUT TRUE

Based out of New York, Sad But True presents Nikolett Pankovits’ collage of jazz and world music interlaced with literary excerpts and Hungarian poems performed in English by actor Adam Boncz.
The two Hungarian artists with musicians from all over the world talk about homesickness, love, humanity, heart break through the common language of music.

 

intrare:
_ 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
_ 40 de lei – achitat în ziua evenimentului++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului! Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com

rezervări:

# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 2 Iunie 19:30 - Duminică 2 Iunie 21:45