Ianuarie, 2019

miercuri23Ianuarie8:00 PM9:45 PMNOI 48:00 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Teatru

Detalii eveniment

Teatrul LUNI prezintă:

NOI 4
de: Lia Bugnar

cu:
Lia Bugnar
Maria Obretin
Oana Tudor
Marius Manole

regia: Lia Bugnar

Un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întîmplare foarte serioasă. O întîmplare unde se abordează tot felul de teme superficiale (cotropirea actorului de către personaj, trădarea în iubire, etc.) și o sumedenie de teme fundamentale (tăierea colțului de la unghia de la degetul mare, proporția votcă-suc în Bloody Mary). Între aceste două limanuri, cuprinsul este surprinzător de eclectic, deopotrivă tragi-comic. 

*Nerecomandat copiilor sub 12 ani. 


intrare: 40 lei/pers
Număr limitat (40) de BILETE achitate în avans, ONLINE, prin Bilet.ro
&
– rezervări: 0725570554 (confirmare automată, achitarea se va face la intrarea în sală)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green… (NU este permisă intrarea la spectacol după startul reprezentației!)
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 23 Ianuarie 20:00 - Miercuri 23 Ianuarie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120