Iunie, 2018

sâmbătă09Iunie7:30 PM9:45 PMNightlosers7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Blues,World Music91 Locuri ocupate

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

NIGHTLOSERS [acustic]

NIGHTLOSERS este o trupă înființată în 1994, cunoscută pentru muzica ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. În cei 20 de ani de existență au concertat în SUA, Canada și în mai toată Europa.

Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor ”Bețivan Ratat” și ”Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească & românească).

Concertul de duminică promite momente de rhythm & blues acoustic, tradițional, bluegrass … iar tehnicitatea violonistului / ghitaristului Jimi Laco induce de obicei o stare de euforie având un vibe jazzy, ușor psihedelic.

Hanno Hoefer – ghitară, voce, muzicuță, washboard, ukulele
Jimi Laco – ghitară, vioară
Grunzo Geza – clape
Lucian “Stein” Pop – bas, contrabas
Claudiu Purcărin – tobe și porcușori de cauciuc
Peter Attila – braci, inginer de sunet

“A delicious mixture of blues and folk music from the Balkan area, with some jazzy-funky grooving on top, and a whole lot of humour. NIGHTLOSERS’ music is full of surprises and original turns.
The blues playing was superb, the singing completely authentic: these guys knew what they were doing.”
(The Independent)

intrare:
– 25 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 35 lei – achitat în ziua evenimentului
(redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezervlagreen@gmail.com)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

Ora

Sâmbătă 9 Iunie 19:30 - Sâmbătă 9 Iunie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120