Decembrie, 2022

joi29Decembrie8:00 PM10:00 PMNew Year’s Eavesdrop. Jazz și altceva8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

New Year’s Eavesdrop
jazz și altceva
Joi, 29 decembrie marchează o nouă colaborare muzicală între Ioana-Teodora Spînu (voce), Lucas Contreras (ghitară) și Claudiu Stan (voce și ghitară) unde jazzul și bluesul își dau întîlnire pe scena Green Hours.
În unele țări, ajunul noului an prilejuieşte o larmă de fluierături şi pocnituri, claxoane de maşini şi clopote ale bisericilor, asociate cu izgonirea influenţelor malefice. În atenția acestei perioade a anului și a obiceiurilor sale, cei trei vă propun un spectacol de compoziții originale, aranjamente de jazz, blues și altceva.

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 29 Decembrie 20:00 - Joi 29 Decembrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120