Aprilie, 2022

luni11Aprilie7:00 PM9:00 PMMilano-Constanța via București7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Milano – Constanța via Viena

Ioana-Teodora Spînu – voce
Paolo Profeti – saxofon
Michael Acker – bas

Concertul de jazz, unul dintre cele mai sigure mijloace de transpunere muzicală inventat pînă acum, neliniștește, totuși, numeroși ascultători care se tem de diverse turbulențe auditive și condiții de sunet nefavorabile.

Conform muzicienilor, turbulențele auditive sunt cauzate de cele mai multe ori de reinterpretarea spontană, dar și de interacțiunea auditoriului cu aceștia. Ele au loc chiar și atunci cînd există un repertoriu muzical prestabilit, cînd sunetul este clar, iar intensitatea muzicală pătrunde cu putere.

Green Hours vă oferă un bilet doar dus pentru un concert care o să vă poarte departe, în timp și spațiu.

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Luni 11 Aprilie 19:00 - Luni 11 Aprilie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120