Ianuarie, 2023

duminică08Ianuarie7:00 PM9:00 PMconcert Maxim Belciug7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

concert Maxim Belciug

Întîlnirea cu Maxim Belciug într-un recital de ghitară solo este pur și simplu o desfătare. Dacă în formulele de cameră în care îl mai regăsim ghitaristul caută cu eleganță să-și pună în valoare partenerii, punctul de sublim nu i se oferă decît în ocaziile în care se regăsește singur cu ghitara sa. Sunt momentele sale de sinceritate totală, cînd lasă în urmă constrîngeri și mode și își permite să viseze din vîrful degetelor. Iar visele sale sunt molipsitoare. O fi poate sonoritatea specială a ghitarei, atît de diferită de timbrul cunoscut al unei viori sau al unui pian, ori îmblînzirea totală a tehnicii care pe mulți instrumentiști îi ține captivi, însă la Maxim Belciug un lucru e cert: ghitara plînge și iubește și dansează pe una și o mie de voci, ca o orchestră ireală care atacă pasional, fără să-i pese de drumul înapoi. Muzică ce se încăpățînează să sune altfel decît cea izvorâtă din trecerea mai mult sau mai putin ritmată a arginților sunători dintr-o mînă în alta, cum spunea, cîndva, însuși ghitaristul.

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Duminică 8 Ianuarie 19:00 - Duminică 8 Ianuarie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120