Ianuarie, 2020

marți14Ianuarie8:00 PM10:30 PMMarta Popovici Trio8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz23 Locuri ocupate22 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Marta Popovici Trio

Marta Popovici – voce
Lucas Contreras – ghitară
Bogdan Tănase – ghitară/fx

Marta Popovici, Bogdan Tănase și Lucas Contreras revin în formulă de trio pe scena Green Hours pentru a interpreta compoziții proprii, muzica braziliană sau cîntece din The Great American Songbook.

Cei 3 tineri artiști își doresc să exploreze posibilitățile vocii și ale ghitarelor într-un context acustic, intim. Background-ul diferit al fiecăruia dintre ei creează o nuanță distinctă, născută din îmbinarea stilurilor individuale într-un întreg reprezentativ pentru Trio.


intrare:
– 20 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului

** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 14 Ianuarie 20:00 - Marți 14 Ianuarie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120