Iunie, 2021

joi03Iunie7:00 PM9:00 PMMarta Popovici & On The Fly7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Marta Popovici & On The Fly
 
Marta Popovici – voce
Adi Stoenescu – pian
Bogdan Tănase – ghitară & efx 
Alexandru Marin – bas electric
Gabi Matei – baterie

Marta Popovici este una dintre cele mai promițătoare voci ale noii generații care formează scena actuală de jazz a României. Avînd la bază stilistica muzicii de jazz, proiectul pe care l-a pornit în anul 2018, On The Fly, este expresia vie și proaspătă a tinerei generații autohtone, care îmbină tradiția muzicală a genului cu sonorități moderne precum soul, r&b, neo-soul, trip-hop.

foto: Orsolya Balint 

– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 6 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:
– 40 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 3 Iunie 19:00 - Joi 3 Iunie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120