August, 2022

marți30August7:00 PM9:00 PMMarta Popovici & On The Fly7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

MARTA POPOVICI & ON THE FLY
în grădina Green Hours

Marta Popovici – voce
Adi Stoenescu – clavituri
Bogdan Tănase – ghitară & fx
Alexandru Marin – bas
Gabi Matei – baterie

Marta Popovici este una dintre vocile noii generații de muzicieni formați în jurul educației
jazzistice, care, alături de membrii On The Fly, aduce o perspectivă proaspătă asupra muzicii nu-jazz, soul, R&B, trip-hop, neo-soul.

În cadrul proiectului cultural ConnectArts 2020, Maria Balabaș spune: „Marta Popovici & On
The Fly înseamnă un grup modern, cu accentul pus pe dezvoltarea ideilor prin colaborare, pentru care jazzul este doar punctul de pornire pentru compoziţii originale […] Pentru Marta Popovici & On The Fly muzica înseamnă bucurie; e una dintre căile prin care universul interior se manifestă, devine relevant pentru vieţile noastre. Cîntînd, se transformă într-un nucleu care radiază și îi cuprinde și pe cei din jur, iar în întîlnirea aceasta benefică pentru ambele părţi stau și puterea și emoţia din spatele deciziei de a continua pe calea muzicii, împreună.”

Locuri limitate
Preț bilete:
– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 30 August 19:00 - Marți 30 August 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120