Aprilie, 2023

joi13Aprilie8:00 PM10:00 PMMaria Simandi Group8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,Soul

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Maria Simandi Group

Maria Simandi – voce
Sergiu Bivol – trompetă
Lucas Contreras – ghitară
Laura Benedek– ghitară bas
Anthony Gutierrez – baterie

compoziții proprii, cu influențe R&B, soul, neosoul, jazz și muzică improvizată

Proiectul a debutat în Mai 2022, în cadrul seriei de concerte Pure Jazz și a fost prezentat în festivaluri precum:Tam Tam (Brașov) sau Jazz In The Park (Cluj). În această primăvară, urmează lansarea primului single.

Preț bilete:
– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 13 Aprilie 20:00 - Joi 13 Aprilie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120