Noiembrie, 2022

luni28Noiembrie8:00 PM10:00 PMMaria Răducanu. Noiembrie, ultimul bal8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Maria Răducanu – Noiembrie, ultimul bal

Maria Răducanu – voce, ghitară

O voce care transcede cu lejeritate sonoritățile obișnuite de muzică de jazz, flamenco, folclor britanic, șansonetă, romanță și chiar bocet, adunîndu-le, împletindu-le, modelîndu-le într-o interpretare neconvențională, improvizația fiind însăși esența nou-născutei „nebunii” sonore. Jazzul ei este „etno” numai atunci când insistă să se păstreze cît mai mult din acuratețea și autenticitatea pieselor folclorice ca atare.

„Posedînd una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creînd o muzică pură, profund emoțională și care-ți merge direct la inimă”. (John Zorn)

Locuri limitate

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Luni 28 Noiembrie 20:00 - Luni 28 Noiembrie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120