August, 2019

joi15August7:30 PM9:45 PMMaria Răducanu & Maxim BelciugLos reyes de la baraja7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz60 Locuri ocupate

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Maria Răducanu & Maxim Belciug
Los reyes de la barajaMaria Răducanu abordează alături de Maxim Belciug o muzică de o ținută situată la granița dintre clasic și tradițional, explorînd cu prospețime teritorii ”rezervate” artiștilor clasici. La nucleul inițial de cîntece rusești și spaniole, înregistrate cu peste un deceniu în urmă pe discurile ”Troika” și ”Tarara”, s-au adăugat de-a lungul timpului și piese din barocul italian, vodeviluri frantuzești, muzică elisabetană și, bineînțeles, vechi romanțe românești.

”Sólo el misterio nos hace vivir. Sólo el misterio.” Federico García Lorca
___
intrare:
– 50 de lei – achitat online, pe Bilet.ro, sau la sediul Green Hours
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 15 August 19:30 - Joi 15 August 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120