Mai, 2022

miercuri25Mai8:00 PM9:30 PMMaria Răducanu-Krister JonssonTwo Sleepy People8:00 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz,World Music

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Maria Răducanu – Krister Jonsson
Two Sleepy People

Maria Răducanu (RO) – voce

Krister Jonsson (SE) – ghitară

“Posedînd una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creînd o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă.” (John Zorn – Tzadik)

 
”Krister e un foarte bun partener muzical, nu numai în formulele în care cîntă cu mine. În orice combinaţie cîntă este un fantastic ascultător şi intuieşte, este foarte atent la intenţiile celuilalt. Este un foarte bun acompaniator, ceea ce se întîlneşte rar, un solist foarte bun şi un compozitor remarcabil. E fantastic să nu fii singur pe scenă. Iar Krister, pe lîngă virtuozitate şi complexitate muzicală, are şi această capacitate de a fi atent la cel cu care cîntă.” (Maria Răducanu)

Preț bilete:

– 60 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Miercuri 25 Mai 20:00 - Miercuri 25 Mai 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120