Mai, 2023

vineri05Mai8:00 PM10:00 PMMara & Cauê. Happy 5 years!UnderGreen8:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Mara & Cauê
Happy 5 years & Potuguese International Day

Mara Halunga – voce, pandeiro
Cauê De Marinis (Brazilia) – ghitară
Mara Halunga & Cauê De Marinis sărbătoresc 5 ani de la primul concert împreună, ce a avut loc în data de 5 mai 2018. Un an mai târziu, UNESCO a decis să proclame data de 5 mai a fiecărui an drept Ziua Mondială a Limbii Portugheze.
Vă invităm la această dublă sărbătoare, o manifestare muzicală sinceră și autentică, ce aduce din Brazilia, pe lîngă binecunoscuta bossa-nova, și exprimări mai puțin familiare, dar tradiționale. Duo-ul propune o călătorie sonoră ce are ca punct de plecare samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, cu a sa bossa-nova, continuând cu choro sau MPB (Música Popular Brasileira), într-o neîntreruptă căutare, cercetare și extindere. 

Preț bilete:
_ 50 de lei – achitate online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 5 Mai 20:00 - Vineri 5 Mai 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120