Martie, 2018

marți27Martie8:00 PM9:30 PMEveniment anulatMalaga8:00 PM - 9:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Teatrul LUNI Spectacole:Performance,TeatruFii primul care rezervă50 Locuri rămase

Detalii eveniment

Spectacolul MALAGA, din 27 martie (Hélas… chiar Ziua Internațională a Teatrului), a fost ANULAT din pricina accidentării (luxație picior) a unuia dintre protagoniști.
Următoarea reprezentație va avea loc vineri 20 aprilie, ora 20.00.
MALAGA
de Lukas Bärfusscu:
Bianca Cuculici (Vera)
Mircea-Alexandru Băluță (Michael)
Voicu Aaniței (Alex)Regia:
Florin Liță

Producția: Teatrul LUNI de la Green Hours

Un cuplu recent separat. Între ei, un copil.
Vera vrea să meargă la Malaga pentru un weekend cu noul ei iubit; Michael trebuie să participe la o conferință importantă. Fac un aranjament cu un tînăr de 19 ani care să aibă grijă de fetiță, chiar dacă, încă de la început, există o îndoială cu privire la faptul că el este persoana potrivită. Dar unde există voință, există o cale de a-ți relaxa propria conștiință. Iar cînd tsunami-ul lovește, nu mai poate fi oprit.

”Bärfuss lasă lucrurile să înceapă ca o banală bucată de conversație, care se intensifică, ajungînd la proporțiile unei tragedii grecești.” (Andreas Klaeui, Frankfurter Rundschau)

Nerecomandat persoanelor sub 15 ani!

Intrare:
– 25 lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul nostru, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 30 lei – achitat în ziua evenimentului
(redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezerlagreen@gmail.com)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

Ora

Marți 27 Martie 20:00 - Marți 27 Martie 21:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Teatrul LUNI Calea Victoriei 120