Iunie, 2021

joi10Iunie7:00 PM9:00 PMMădălina Pașol. From Bach To Jazz7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:classic

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Pașol Piano | From Bach To Jazz

Prețioasa artistă a pianului, Mădălina Pașol, a susținut concerte în toata lumea, activitatea sa fiind dedicată în ultimii ani celor mai apreciate scene din Romania: Filarmonica George Enescu, Festivalul George Enescu, Music Film Festival, Casa Artelor Dinu Lipatti ș.a.

Cu o carieră debutînd la vîrsta de 7 ani – fiind considerată un copil minune – Mădălina Pașol este recunoscută acum printre cei mai mari pianiști români ai momentului.
În urma experienței pedagogice și artistice acumulate de-a lungul activității profesionale și înțelegînd importanța creării de platforme de promovare a tinerelor talente, artista a organizat mai multe festivaluri si programe care deschid drumuri viitoarelor generații de muzicieni profesioniști ai țării.
În același timp, pianista a fost și este neobosită în a inventa și reinventa scene alternative precum: Chopin&Champagner Berlin, Salonul Chopin si Champagner – București, concertele de la Grădina Sticlarilor, Festivalul Internațional On-line de pian Totul Va Fi Bine, CASA LIPATTI OpenStage.

Și în acest sens, scena alternativă – inițiată în urmă cu peste 25 de ani în Calea Victoriei 120 – se bucură să vă facă părtași la Recitalul Extraordinar al Mădălinei Pașol din grădina Green Hours.
Sperăm să îl receptați ca pe un moment de sărbătoare muzicală plin de culoare, bucurie și fantezie, repertoriul ales de marea artistă îmbinînd creații clasice, muzică de film și sound-uri de jazz.
– – –
Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 6 spectatori).
Concertul se va desfășura într-un singur set – prelungit – de cca. 80 min.

Preț bilete:

– 50 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor] sau la intrare, în seara evenimentului.

** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Joi 10 Iunie 19:00 - Joi 10 Iunie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120