Iulie, 2019

miercuri17Iulie7:30 PM9:45 PMLouis King . Rockin’ Blues Evening7:30 PM - 9:45 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Blues80 Locuri ocupate10 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Louis King . Rockin’ Blues Evening

Louis King (Australia) – voce și ghitară
Eric Hofmans (Olanda) – voice și ghitară
Hanno Hoefer (România) – bas
Claudiu Purcărin (România) – baterie

Ladies and gents: Louis King- “Regele Blues-ului Australian”!!!

Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album, în 1996, cîștigînd în acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards.
Louis a avut onoarea să cînte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvîrșiți, precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele ghitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.
Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atît în Australia, cît și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite, precum: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania.

Începutul anului 2017 îl surprinde interpretînd muzica sa inconfundabilă în SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu internațional prin care a celebrat 20 de ani de carieră. Cu prilejul acelui turneu, Louis King a concertat și în România. l
Anul acesta îl primim pentru a doua oară la noi în țară, cu ocazia lansării noului său album intitulat „The Royal Blue Trio”.

– 40 lei – achitat în ziua evenimentului (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la rezervlagreen@gmail.com)

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului.

Ora

Miercuri 17 Iulie 19:30 - Miercuri 17 Iulie 21:45

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120