Aprilie, 2019

marți16Aprilie8:00 PM10:30 PMLost In 13LAURA BENEDEK - artist in residence @ Green Hours 8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz11 Locuri ocupate49 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

LAURA BENEDEK – artist in residence @ Green Hours (2019)
1st session

Lost In 13

Maria Gabriela Simandi – voce
Sergiu Bivol – trompetă
Sergiu Chirileasă – pian
Lavinia Iancu – ghitară
Laura Benedek – ghitară bas
Andu Devesievici – baterie

Lost in 13 va cînta pentru prima oară în acest an la Green Hours.
Cu personalități distincte, dar un simț comun al creativității spontane, cei 6 tineri muzicieni reușesc să creeze un sound nou, modern și actual.
Muzicienii vor prezenta în acest concert compoziții proprii, la care au lucrat în ultimele luni.

Povestea trupei a început datorită unei idei spontane în sala 13 a Universității de Muzică…și continuă cu entuziasm!

Pentru anul 2019, cel în care Green Hours sărbătorește și 25 de ani de existență, se desfășoară o nouă rezidență, cea a unei talentate tinere basiste din România, Laura Benedek. Laura este studentă în anul IV la Conservator, câștigătoare a unei burse Erasmus la Universitatea de Muzică din Leipzig (2017-2018) și este mai mică decât clubul Green Hours cu 4 ani. Tânăra muziciană a reușit să impresioneze cu dorința ei de evoluție în muzică, cu pasiunea și perseverența întru această artă și cu puterea de a munci și a lupta pentru crezul ei la o vârstă, am spune, încă fragedă. Acest lucru i-a determinat pe cei de la Green să o invite ca Rezidentă, urmând ca o dată pe lună, în decursul lui 2019, să-și prezinte proiectele pe scena Green Hours.


intrare:
– 20 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Marți 16 Aprilie 20:00 - Marți 16 Aprilie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120