Decembrie, 2019

13Decembrie(Decembrie 13)8:00 PM14(Decembrie 14)2:00 AMLaura's 5ive + Jam8:00 PM - 2:00 AM (14) Concerte:Funk,Jazz8 Locuri ocupate32 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

LAURA’s 5IVE
Closing the 2019 Residence, opening the 2020 Jam Sessions

Laura Benedek – bass
Sergiu Bivol – trumpet
Lucas Contreras – guitar
Sergiu Chirileasă – piano
Gabi Matei – drums
 
Inspired by the London jazz scene, named by musical critics “the new wave,” Laura has created a formula in which she experiences this infusion of styles, with the desire for each band member to leave their print in the music that they create together. Thus, the sound that the young artists will propose is a modern, fresh and very current one, a line of light and hope for this chaotic world we live in.
Brief: original Romanian compositions with London influences.

Pentru ultimul concert din cadrul rezidenței artistice Green Hours #2019, Laura va împărți scena cu prietenii și colegii ei de la “Laura’s 5ive”, proiectul care a deschis în luna mai a.c. ediția a XI-a Green Hours JAZZ Fest.

Concertul va fi continuat cu un concept de jam session pe care Laura l-a șlefuit de-a lungul ultimului an. Este vorba de un jam de groove în care muzicienii vor lăsa inspirația să conducă. Influența principală este noul val produs de scena londoneză de jazz bazată pe libertate și simplitate (check Steam Down, Church of Sound, Jazz Re:Freshed ).

“Visul meu este de a răspîndi lumină și iubire și de a conecta muzicieni din diferite background-uri muzicale. Îmi doresc să se creeze o interacțiune activă între muzicieni și public și împreună să dăm naștere unui puls. Freshen up și hai! Peace and light!” (Laura Benedek)

”În 2019, anul în care Green Hours sărbătorește și 25 de ani de existență, se desfășoară o nouă rezidență, cea a unei talentate tinere basiste din România, Laura Benedek. Laura este studentă în anul IV la Conservator, cîștigătoare a unei burse Erasmus la Universitatea de Muzică din Leipzig (2017-2018) și este mai mică decît clubul Green Hours cu 4 ani. Tînăra muziciană a reușit să impresioneze cu dorința ei de evoluție în muzică, cu pasiunea și perseverența întru această artă și cu puterea de a munci și a lupta pentru crezul ei la o vîrstă, am spune, încă fragedă. Acest lucru ne-a determinat să o invităm ca Rezidentă, urmînd ca o dată pe lună, în decursul lui 2019, să-și prezinte proiectele pe scena Green Hours.” (Voicu Rădescu – ian. 2019)


intrare:
– 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului

** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Vineri 13 Decembrie 20:00 - Sâmbătă 14 Decembrie 02:00