Septembrie, 2019

sâmbătă21Septembrie11:00 AM12:30 AMLaboratorul muzical al Marucăi. Spectacol pentru copii11:00 AM - 12:30 AM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120Spectacole:TeatruConcerte:Folk9 Locuri ocupate31 Locuri rămase

Detalii eveniment

Green Hours prezintă:

Laboratorul muzical al Marucăi
spectacol pentru copii

Maruca Iordan: voce, fluiere
Florin Iordan: fluiere, nai, cimpoi, cobză, țiteră, rav vast
Daniel Pop: drîmbă, fluiere, percuții
Beatrice Iordan: cobză, voce, gordună

Proiectul Laboratorul muzical al Marucăi este un amestec original de copilărie, tradiție și experiment. Membrii grupului provin din două familii: una de sînge (familia Iordan, din care fac parte Maruca Iordan și părinții ei: Beatrice și Florin) și alta spirituală (grupul Trei parale, din care fac parte cei doi părinți, împreună cu Daniel Pop).
Repertoriul este variat și include: cîntece de copii, melodii tradiționale, compoziții proprii, cover-uri originale ale unor piese cunoscute – toate altoite pe instrumentele tradiționale românești: fluiere, caval, cimpoi, cobză, țiteră, drâmbă, gordună, tobă, dairea.

intrare:
20 de lei – achitat în avans online, pe Bilet.ro, sau la sediul Green Hours

Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 21 Septembrie 11:00 - Sâmbătă 21 Septembrie 00:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120