Februarie, 2019

sâmbătă09Februarie8:00 PM10:30 PMKRiSPER8:00 PM - 10:30 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120Concerte:Jazz,Pop,Rock30 Locuri ocupate30 Locuri rămase

Detalii eveniment

KRiSPER
LIVE in Green Hours

Alexandru Arcuș – saxofon, efecte
Harvis Cuni Padron – trompetă, efecte
Adi Stoenescu – fender rhodes, efecte
Michael Acker – bas electric
Alex Badea – baterie

Inițiat de Adi Stoenescu, proiectul KRiSPER combină straturi de jazz electric, rock agresiv și sensibilitate pop pentru a genera o explozie controlată de sunet. Cu un interes pentru haos, instabilitate, improvizație dar și pentru  structura formelor muzicale, trupa este la fel de atentă cu procesul ce dă naștere muzicii lor cît și cu produsul final.
Cei cinci membri s-au cunoscut în București, fiecare făcînd parte din diverse proiecte ale scenei locale. Ceea i-a unit a fost nevoia pentru experiment, pentru găsirea de noi căi de expresie și de structurare a pieselor. Inspirați de sistemul unic de ‘cue-uri’ (scurte motive muzicale) al celor de la Kneebody, folosit pentru a schimba parametrii muzicali în timp real, KRiSPER a preluat acest sistem și l-a adaptat nevoilor proprii. Asta le permite să amestece sau să realizeze colaje folosind părțile propriilor piese, să altereze tempoul, tonalitatea, ritmul pe durata concertelor live.

KRiSPER a lansat primul lor album, Landing on the comet, în decembrie 2017.

O trupă care a început să producă agitație în undergroundul jazz românesc, (…) Krisper e dispusă să-și riște subzistența testînd nebunii mai rar încercate la noi.” – Aron Biro, Dilema Veche


intrare:
– 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Sâmbătă 9 Februarie 20:00 - Sâmbătă 9 Februarie 22:30

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120