Iunie, 2022

luni27Iunie7:00 PM9:00 PMconcert Kovács Linda & Bögöthy Ádám7:00 PM - 9:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120 Organizator: Green Hours Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Centrul Cultural Maghiar București & Green Hours prezintă:

concert
Kovács Linda & Bögöthy Ádám

Jazz On A Monday Evening

Kovács Linda – voce
Bögöthy Ádám
 – contrabas


Kovács Linda este un muzician cu adevărat căutător de drumuri, care și-a găsit propria voce în jazz. Producțiile semnate de ea denotă în principal o auto-exprimare lipsită de compromis, oferind o imagine reală despre lumea interioară a cîntăreței și relația ei față de muzică. Vocea ei unică și modul de gîndire au inclus-o în rândul greilor jazzului contemporan maghiar. Albumul ei cuprinzînd compoziții proprii a apărut în anul 2009 cu titlul „Teach me Silence”, critica clasificînd-o ca unul dintre cele mai personale producții de jazz din ultima perioadă.
Este laureată a mai multor concursuri de jazz din Ungaria. Creativitatea ei se manifestă și în compoziție, în mai 2016 prezentîndu-se în calitate de compozitor și orchestrator în cadrul unei seri individuale de autor. Piesele ei pentru voce au fost interpretate de Budapest Jazz Orchestra.

Bögöthy Ádám este unul dintre cei mai căutați muzician din tînăra generație.
Este membru permanent al formațiilor Karosi Júlia Quartet și Vörös Janka e-serious cu care au scos mai multe albume, numele său fiind cunoscut și în calitate de co-autor. Este adesea invitat al formațiilor Modern Art Orchestra, Budapest Jazz Orchestra, Palya Bea și Kozma Orsi. 

intrare liberă:
☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Ora

Luni 27 Iunie 19:00 - Luni 27 Iunie 21:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120

Organizator

Green Hours Green Hours 22 Cafe Bar Calea Victoriei 120