Iulie, 2022

duminică03Iulie6:00 PM10:00 PMJAZZUNIQUE 2nd edition | DAY 46:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120Concerte:Jazz

Detalii eveniment

Pe 3 iulie, la JAZZUNIQUE #2 avem plăcerea să îi ascultăm pe
𝐄𝐑𝐈𝐊 𝐀𝐒𝐀𝐓𝐑𝐈𝐀𝐍 𝐓𝐫𝐢𝐨 (Armenia/Romania/Brazilia).
Trio-ul a luat naștere în timpul pandemiei și marchează începutul unei colaborări internaționale între Matheus Jardim (Brazilia) la tobe, Michael Acker (România) la bass și synth bass și Erik Asatrian (Austria/Armenia) la sintetizatoare, pian si design de sunet.
După ani în care au cântat împreună ca secțiune de ritm pentru alte proiecte, trio-ul își setează atenția pe compoziții originale și pe un ocazional “Actual Proof” de Herbie Hancock.
Combinația de ritmuri Jazz/Pop cu cele armene crează un sunet delicios care e pe placul oricărui ascultător. Dorința lor este să găsească un echilibru între complexitate și simplitate.
GUILLAUME VIERSET 𝐄𝐃𝐆𝐄𝐒. Muzica nostalgica, intima, muzica la granita dintre jazz si folk. Publicația Le Soir (BE) ajunge să spună că „Guillaume Vierset este compozitorul jazzului belgian”. Chitarist in continua cercetare, atat în ​​ceea ce priveste modul de improvizație, cât și de a compune, iubitor de standarde si traditie, Guillaume si-a faurit de-a lungul timpului o fraza fluida și moderna, un sunet, un lirism si o scriere care ii este marca comerciala.
𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦:
July 3rd, 18:00
𝐄𝐑𝐈𝐊 𝐀𝐒𝐀𝐓𝐑𝐈𝐀𝐍 𝐓𝐫𝐢𝐨 (Armenia/Romania/Brazil)
Erik Asatrian – piano
Michael Acker – bass
Matheus Jardim – drums
GUILLAUME VIERSET 𝐄𝐃𝐆𝐄𝐒 (Belgium)
𝑇ℎ𝑒 𝐸𝑛𝑑 𝑜𝑓 𝑡ℎ𝑒 𝐹***𝑐𝑘𝑖𝑛𝑔 𝑊𝑜𝑟𝑙𝑑
Guillaume Vierset – guitar
Jérôme Klein – keys
Matteo Mazu – bass
Teun Verbruggen – drums

 

Ora

Duminică 3 Iulie 18:00 - Duminică 3 Iulie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120