Iulie, 2022

sâmbătă02Iulie6:00 PM10:00 PMJAZZUNIQUE 2nd edition | DAY 36:00 PM - 10:00 PM Green Hours jazz-cafe, Calea Victoriei 120Concerte:Jazz

Detalii eveniment

În a treia zi de JAZZUNIQUE #2, avem plăcerea de a îi asculta pe
𝐒𝐄𝐁𝐀𝐒𝐓𝐈𝐀𝐍 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐍𝐈𝐓𝐙𝐊𝐘, muzician german cu renume internațional.
Albumul din care va cânta Studnitzky | KY Solo I este o călătorie fascinantă prin sunetul cosmic al muzicianului multi-instrumentalist. Măestria sa în tehnicile trompetei și pianului este în serviciul compozițiilor care transcend genurile muzicale și astfel, par a fi în afara timpului.
Sebastian Studnitzky mereu a călătorit între meleagurile jazz-ului, muzicii clasice și electronice, abilitatățile sale excepționale de a cânta la trompetă și pian fiind lăudate.
În 2012 fondează propria sa casă de discuri și rețea – Contemplate.În 2014 inițiază XJAZZ Festival Berlin, de care s-a ocupat în calitate de director muzical. Festivalul a devenit rapid cel mai mare festival de jazz din Berlin, recunoscut de scena de jazz germană.
JOSÉ CARRA TRIO. De origine din Malaga, José Carra este unul dintre cei mai creativi compozitori și pianiști ai noii generații de muzicieni jazz spanioli. Compozițiile sale sunt influențate de muzica clasică și jazz, dar și de alte stiluri precum rock, pop, muzică populară spaniolă și chiar și muzică electronică.
Poezia are un rol cheie în lucrările lui, creând un univers personal și distinct.
𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦:
July 2nd, 18:00
𝐒𝐄𝐁𝐀𝐒𝐓𝐈𝐀𝐍 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐍𝐈𝐓𝐙𝐊𝐘 (Germany)
𝑆𝑜𝑙𝑜
JOSÉ CARRA TRIO (Spain)
José Carra – piano
Bori Albero – double bass
Dani Domínguez – drums

Ora

Sâmbătă 2 Iulie 18:00 - Sâmbătă 2 Iulie 22:00

Locație

Green Hours jazz-cafe

Calea Victoriei 120